Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i et område i Chile som har en lang historie med vindyrkning, et sted kaldt Maule Valley. Et område der nyder godt af dramatiske temperaturændringer mellem dag og nat, og nedbør begrænset til vinteren. En proces som gør det muligt for druerne at bibeholde god tilstand, høj koncentration af farve, smag og aroma.
Druesort: 60% Marselán, 40% Carménère.
Beskæringsmetod: Stokbeskæring til Marselan.
Høst:
Fermentering: Ved lav temperatur i 5 dage i tilfældet Marselan, og 3 dage for Carménères tilfælde. Alkoholisk fermentering mellem 26ºC og 28ºC (Marselan), og mellem 24ºC og 26º C (Carménère). Eftergæring maceration i en til to uger. Malolaktisk gæring sker 100% i kontakt med eg.
Lagring: Vinen har lagret i 12 måneder på fade af amerikansk eg (40%) og fransk eg (60%).
Aromo vil altid være en trofast ledsager i alle de hyggelige og sjove stunder, og du kan altid regne med et højt kvalitetsniveau. De har et bredt sortiment af prisvindende kvalitetsvine med unik karakter og egenskaber, og med en følelse af oprindelse der afspejler essensen af Maule-dalen i Chile. Aromo har mere end 90 års tradition med vinfremstilling og er idag anerkendt med trofæer og medaljer rundt om i verden.