Hvad er PISCO?

Pisco er en farveløs eller gullig-til-ravfarvet brandy (en ånd fremstillet ved destillation), der produceres i vinfremstilling regioner i Chile og Perú.   Pisco blev udviklet af spanske bosættere i det 16. århundrede ud af behovet for at koncentrere alkohol volumen for at transportere det til remote locations.  Desuden, i modsætning til den spanske olie brandy af ”orujo” lavet af destilleret olie, er Pisco lavet af vindruer. I 2013 nåede den årlige produktion 100 millioner liter i Chile og 7,2 millioner liter i Peru.

Pisco, (efter Pisco), klar brandy fra Peru og Chile destilleret af druesaft. Det er arbejdsmandens snaps i området samt hovedingrediensen i drinken Pisco Sour.

Pisco i Chile

Pisco er den chilenske nationaldrik.  Det udgør 80 procent af spiritusforbruget i Chile og 29 procent af det samlede vin-, øl- og
spiritusforbrug i landet. Pisco ligner grappa, men hvor grappa er lavet på druerester, er pisco destilleret vin fra muskatdruer og derfor mere i det fine selskab.
Det er arbejdsmandens snaps i området samt hovedingrediensen i drinken Pisco Sour.

Pisco findes i fire grader – Den traditionelle på 30 PORCENT t – Den specielle på 35 procent – Reservaen på 40 procent – Og Gran piscoen på 43 procent.

Pisco (it is en chilean and peruvian drink)

Vores Pisco


Pisco Moai – 40 %

275 kr.

A beautifully bottled Reservado Pisco from Capel in Chile.
After maturing in American oak barrels, the traditional grape brandy has been put into bottles  shaped like the Moai statues on Easter Island.


Pisco sour – 14 %

115 kr.

Margarita Wines offers to the guests on wine tastings this pisco sour as “a welcome drink” make by ourselves.
Pisco Capel has sent us directly from Chile a ready pisco sour.


Pisco Mango- 12 %

110 kr.

We can  now offer  to our loyal guests this new Pisco mango ready on our wine tastings as “a welcome drink” from Pisco Capel has sent us directly from Chile.


Pisco Reservado – 40 %


Få her opskrifter på drinks med pisco:

Pisco sour fra Capel
3 glas
6 cl pisco
2 cl sirup el. 2 tsk florsukker
2 cl citron
½ pasteuriseret æggehvide
8 isterninger
Hæld alle ingredienser i en cocktailshaker. Ryst godt i 10 sekunder. Tilsæt evt. et par dråber Angostura på toppen eller brug et par skiver lime i drikken. Stænk evt. med Angostura-bitter eller pynt med en limeskive.

Pisco sour er den gængse før middag-drink i Chile. Æggehviden giver et lækkert blødt lag på overfladen og en blød konsistens.